Meni se igra trenutno ne ruši.
Lista mojih problema (neki su riješeni):
1)Rušenje (riješeno patchevima)
2)Ne prepoznaje China rising (rješenje, regedit....mislim ono nemogu vjerovat, treba manje od 5 min da se napiše kod da se to napravi....kasnije valjda rješeno patchem) Digital deluxe verzija
3)Flickering na nekim mapama (R7 260x sapphire), zadnji driveri, al i s prethodnima se dešavalo, još uvjek traje i užasno živcira, ni na jednoj drugoj igri nema flickeringa, nije do grafičke i nije do drivera
4)Neki put nemogu na server neće konektat, mada ima ljudi, ne pomaže restart origina (baš trebam restartat kompjuter), fakat ih nabijem na kurac za to, ono ekipa igra i ja nemogu, a ne dešava se samo meni
5)Netcode je užasan, al jebiga to prihvaćam da se ne može napravit toliko brza 64 player igra bolje
Al ovo sranje da se ne mogu spojit na server me užasno živcira i flickering, uglavnom prodo bi cijeli origin acc samo da nije tog mantlea što me zanima.
Nema šanse da kupim premium, igra je poluproizvod i vjerojatno će se riješit kroz neko vrijeme, al mi je žao što am je kupio.
Generalno mi igra leti i nemam problema kad se mogu spojit i kad nema flickeringa.