Nisam kupio bf4 iz razloga sto sam se poprilicno isfrustrirao dok nisam docekao da je 3 u ajde igrivom stanju, ako izuzmemo masu sranja radi kojeg je i taj nastavak zapravo, well, ne bas odlican (da ne spemam sad ovu temu) i znate sta, drago mi je. Citajuci forume (jasno je tko je ovdje fanboy, tko je preisfrustriran i trazi dlaku u jajetu a do cijeg misljenja se drzi), slusajuci feedback od frendova koju igraju, ova igra je bas definicija poluproizvoda. Da nema sticker EA i DICE, nebi se odrzala na zivotu vise od tjedan dana, sjetite se samo onog dayZ klona. Moje predvidjanje buducnosti je sljedece, EA ce, da spase svoje pare, svalit svu krivnju na DICE, oni ce mozda i propast a EA nastavlja dalje s money biznis.
Ima puno ljudi koji tvrde da nisu u DICE-u nis krivi, da je sve EA, ma vraga, sta se ne ispricaju za poluproizvod, sta ne kazu, svjesni smo da imate sranje s nasom igrom, ne, oni kazu, some users have some problems... Pa kad su vidli da ih EA goni da izdaju poluproizvod, sta nisu otisli activisionu, ok prekrsili bi ugovor, al mislis da im activision nebi platio masno, i rijesio sve pravne probleme, da imaju pod krovom i cod i bf fransizu, mogli su nekaj napravit, ne tak drasticno, al to da su oni jadni mali programercici koje EA tlaci je bullcrap, i oni su se polakomili za lovom, a najbolji pokazatelj toga nije tehnicka strana igre, vec
1. nedostatak kvalitetnih ideja
2. pokusavanje implementiranja svega zivoga i nezivoga samo da se pokupi sto vise novih igraca
Citao sam po sluzbenim forumima, bilo je toliko inovativnih i izvrsnih gameplay ideja koje su mogle napravit igru za stoljeca, al ne, za to je potrebno malo truda...
Eto, opet rantam, a nemam ni igru, mogu si mislit koliko su onda ljuti ljudi koju zapravo i platili ovo.
I eto jedan moj prijedlog kako rijesiti neke probleme koji su aktualni i u bf3 i u bf4, ne timska igra, ne igranje na objective, balansiranje oruzja, skakutanje uokolo i ostale 'nerealne' taktike. Uvedes fino da se kao u CS-u ili crysisu, oruzja, gadgeti, municija placa, a bodove s kojima placas najvise zaradis na flagovima i supportanju frendova. Onda kad bi fino pol runde stedio da si kupis najjaci snajper (a on moze bit sad jaci jer opravdava ga cijena) i hrpu municije, i scope i gadgete, bome bi pazio da ne trcis uokolo ko majmun jer ce te noob neki izresetat i odu pare, pazilo bi se ak neki snajperist gleda dio mape da se tam neide, ili da mu se ode sledja ili nekaj. A sto se komandera tice, zasto ne ubacit mogucnost da on ujesto ovih totalno beskorisnih pi****ija koje moze radit, nema mogucnost da moze spawnat vise vozila, upgradat defence oko svojih flagova, tipa neku turret postavi i slicno. Bas me zanima sta vi mislite o ovome, dali bi tome bilo mjesta u battlefield fransizi ili lupetam gluposti, al u svakom slucaju, firma kao sto je DICE, sa toliko love i ljudi bi ove stvari mogla implementirati u par dana, i think.