15.01.2014., 22:50
|
|
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Dobro, ti sad opet pretjerujes. Netcode se nece nikada popraviti, iz vec prije spominjanih razloga - ukratko, pre kompleksna je igra da dobijes hitregove kao u Quakeu, UT-u, itd.
Za EA se zna da su iskljucivo money business, a onda gaming business, ali i takvima se mogu gace tresti, pogotovo sada kada se digla halabuka oko BF4, jos ih ovi tuze, itd. Tako da mislim da je i njima "doslo u glavu" da se malo ozbiljnije pozabave problemima u BF4. Koliko tocno intenzivno rade, ne bih znao, to je vise bila odokativna estimacija.
U svakom slucaju, bumo videli, a DLC-ovi ce sigurno dobro doci da povrate dio igraca koji je otisao ili trenutno ne igra, bez obzira bila ona poluproizvod i smece ili ne.
|
DLC-evi ce vratiti dio igraca, da.I to ce trajati nekoliko tjedana, kao i serveri koji vrte DLC mape.
EDIT:
Snimio sam i vlastitu aktivaciju easter egg-a na Hainan Resort-u.Eksplozija je stvarno super, ali nije nesto sto bi me natjeralo na 'WTF', kao sto su developeri tvrdili.Nadao sa se necemu...ne znam ni sam cemu, valjda necemu vise cool sto utjece na sam gameplay i izgled mape.
Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 15.01.2014. u 22:56.
|
|
|