View Single Post
Staro 15.01.2014., 17:20   #44
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor legija Pregled postova
pa za potpuno mjerenje za koje ti kazes fali mi samo bojler koji ce biti obavljeno ovaj tjedan.
Ne, ne i ne... Ali eto, ti tupi svoje pa se pitaj gdje ti "nedostaje 500kw". Radis mjerenje ko malo dijete. Niti si napravio potpuna mjerenja, niti si uzeo sve u obzir. Pojma nemas koliko ti zarulje trose, pojma nemas koliko ti trose povremena trosila (pegla, grijanje/hladjenje, protocni bojler ako imas u kuhinji, perilica sudja, perilica rublja, glacalo ...), pojma nemas koliko ti bojler trosi. Sve sto imas je tjedno mjerenje po random uzorku nesto potrosaca u kucanstvu i to je to. Ti si svojom logikom odlucio da je to sve sto trosi vecinu struje i gotovo, a da su ti mjerenja potpuno tocna. Ti eto placaj elektricara da ti nadje te duhove sta ti kradu struju. Mozda ti on smanji potrosnju grijaca bojlera "posto je svima jasno da kada se grijaci upale a ce jest nenormalno struju". Sve se meni cini da ti je dosadno pa da eto malo trolas.

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
Ali pa sama ti logika kaze da ovi uredaji nemogilu pojest tolikp.
Mozda tvoja iskrivljena logika. Meni logika nalaze da nakon sto 10 ljudi napise jedno, a netko drugi napise drugo o necem u sto se ne razumije, da ce poslusat savjet ove 10orice, ali eto, ocito nije sve po logici. Ti i dalje tupis po svome.

I opet se vracamo, tebi je Kw oko 1.05kn ne 0.98. Ovo je ko kad moram bakicama objasnjavat efektivnu kamatnu i onu koju banka objavi na stranicama...
sandokan111 je offline   Reply With Quote