Citiraj:
Autor gogo2409
Koja nadogradnja bi bila najbolja za T34,zasad imam samo mrezu ali nisam pametan sta jos stavit,ili da cuvam lovu za iduci tenk,mislim uzet T34-85,fali mi jos nekih 10k xp,a posto mi je premium isteko nekako tesko xp nabit,uglavnom sa nekim kamperima igram i previse rusham tak da je i tu malo problem,ali nemam zivaca kempat oko spawna,ok naberem xp ako je ekipa lvl ko ja ali cim je 6lvl niti ga mogu probit niti ista ko da corke imam.
|
Ne znam što ti mreža znači na tom tenku jer je to medium, i mora biti stalno u pokretu, nisi baš neki pasivni scout sa njime.
Za premium sam ti već rekao, ako već misliš plaćati WG-u, nema potrebe ni razmišljati ispod T7 tenkova.
Postoje više stilova borbe osim kempanja u bazi i rushanja. Za početak si postavi cilj da preživiš do kraja borbe a da nisi u bazi, budi pokretan, šeći se sa jedne linije bitke na drugu, pukni jednom na neprijatelja i pobjegni na drugog. Čisto da dobiješ osjećaš kako mape izgledaju i koje su sve moguće pozicije. T-34 je fakat ok za newbie jer je ni vrit ni mimo, onak, "all around tank". Nadalje, taj tenk buši sve kaj treba, ima super penetraciju za taj level, ali ako misliš da ćeš bušiti IS tenk sprijeda, grdno se varaš. Ti si flanker, i tako igraj sa tim tenkom, k'o mala bijesna osica.
Čitaj teoriju kako se igra, kakve su karakteristike tenkova, i to pokušaj primijeniti u praksi, toliko je jednostavno.