Citiraj:
Autor Drug Brko
Mislim da je ovdje trend takav da ljudi nikad neće popljuvati mobitel koji su platili i čekali mjesec dana. Eto, čak i dokazano smeće W450 je nekima odličan. Kvaliteta kamere je svima super obzirom na cijenu, jebeno je brz obzirom na cijeu, ima super ekran i kuteve obzirom na cijenu, ma sve je super obzirom na cijenu. Ajde da je bodija jedan od rijetkih (uključujem i sebe i antona) koji je nekaj negativno a istinito napisao. Čak su nas htjeli proglasiti ludim i čoravim, ali na kraju imamo samo prevelika očekivanja za te pare...
Yea right. Objektivnost je jedino što fali u ovoj temi  
Ispada da ekipa koja je kupila mobitel neki, boji se priznati kako su se zajebali malčice i da bi bilo bolje da su uzeli nekaj drugo, ali i dalje preporučuju taj zbog kojeg ih frče u želucu i htjeli bi da ga nikad nisu kupili.
Just my 2 cents...
|
Svaka čast na ovom komentaru.

Ja sam isto tako uzeo nedavno (još u 2013 - 11 mjesec) ZTE V987.
Mobitel mi nije legao, često puta mi se smrzavao, poklopac sa stražnje strane škripav i bilo ga je pravo umijeće postaviti da legne na svoje mjesto.
Mada mu je kamera bila fenomenalna, slike ajmo reći jako dobre sveukupni dojam mi nije bio bog zna što. Ali ponavljam to je moj dojam.
Nisam htio komentirati to ovdje, baš onako kako si ti lijepo opisao iz razloga što "ne daj bože da sam se zahebo".
Nekima je vjerovatno dobar, opet ... sto ljudi-sto cudi ....
E, sada baš me zanima kakav ce mi se činiti u usporedbi sa cubotom GT99 koji je sutra kod mene.