Citiraj:
Autor junkieee
Zato sto sam jednom vec imao problema sa nestankom podataka sa diska, tj. sa crkavanjem istog.
|
I baš zato si kupio potpuno krivi disk.
Citiraj:
A bolje mi dati nesto vise love pa da budem miran.
|
Ne znam na koju foru si ti miran i misliš da taj disk neće krepat nakon 15 dana zajedno sa svim tvojim podacima??
Ne postoji HDD s kojim možeš biti miran, ajde shvatite više to.
Ono što si ti trebao kupiti (ako se već bojiš za podatke) je goli 2.5 HDD + kućište u koje ćeš ga staviti.
Najčešće crkava elektronika kućišta, u ovim gotovim rješenjima (koje si ti kupio), kad crkne, šalješ ga cijelog na garanciju i pozdravi se s podacima.
Da si kupio posebno HDD, možeš ga izvaditi i spojiti direkt na matičnu ili jednostavno u drugo kućište.
I tada dolazimo do još jednog minusa tog gore navedenog WD-a.
Taman i da ti poživi dok traje garancija te crkne nakon nje, a ti ga odlučiš rastaviti poslije toga, unutra nećeš naći standardni SATA HDD nego disk koji ima USB priključak nalemljen na elektroniku, a takav disk možeš baciti u smeće.
http://www.youtube.com/watch?v=xdj6WoVDTuA
Prilično idiotska stvar koju WD gura duže vrijeme i radi koje bi mi kupnja njihovog externog rješenja bila na ZADNJEM mjestu.
Onaj gore Transcend je 10x bolji izbor ako se već kupuje gotov disk, unutra je SATA HDD, a jeftiniji je 150 kn.