View Single Post
Staro 15.01.2014., 11:34   #902
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Više je BF3S, no dobro, još nisu ni svi DLC-i izašli, a na popravcima se radi intenzivno...
Iskreno se nadam da si samo sarkastican, kada govoris da intenzivno rade na fixevima.
U slucaju da ne; da li si ti pogledao BF4 control room ikako, te vidio njihov tkzv. 'issue tracker'?

ROFLMAO.

Intenzivno my ass. Cak se bi ne trude popraviti pravi problem, jer ga ne priznaju PROBLEMOM - NETCODE.
Fixaju gluposti koje nikada nitko nije spomenuo davajuci povratnu informaciju, stvari za kkje nikada nitko nije spomenuo da trebaju fix!
Da ne spominjem ninja patcheve preko server update-a...mjenjanje damage-a, rpm-a, itd. i to bez da ikome ista kazu.
EA DICE ima ogromnih problema sa karakterom, imaju ogroman ego i jedino sto njih zanima jest novac.
Ako je tebi 'intenzivno' da patch bude svako malo koji nista ne popravlja, ali zato sjebe dodatno, onda okej.
Ali u tom slucaju moram reci da sam razocaran ako ti stvarno vjerujes sve sto kazu iz EA DICE-a.

I jos nesto, mogu oni izbaciti i pet tisuca DLC-eva. To nece promijeniti cijenicu da je igra poluproizvod i smece, a lako je moguce i da dodatno pomogne igri u samodestrukciji.
Ionako se ovaj na silu zapakirani poluproizvod raspada iznutra prema van.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote