Citiraj:
Autor sandokan111
U zivotu nisam vidio da bi ispao atx ili pin na ploci. Pa to se kaci s kopcom. Kao sto sam reko, puno je veca sansa da mu se graficka odvojila kad vec nema slike.
I sto vi niste nikad nista pravno rjesavali? Naljepnica je tu s razlogom. Komp ne radi, on razbije naljepnicu da testira i eto problema i prebacivanja krivice ko je sto pokvario. Nekuzim opce kako mozete nekome predlozit da iskida naljepnicu (osim ako se ne razumije potpuno u racunala pa ce kasnije znat kvalitetno i objasnit kako i zasto nesto ne radi i zasto to nije mogla bit njegova krivica).
|
Ima napajanja, šroteksi, sa jako "mekanim" tim kopčama i zna se desiti da ne "kliknu", možeš to tiskati do ne znam kad ali ne ide i ne ide, no male su šanse za to, isto kao i da se grafička odštekala - i ona ima kopču, recimo..
Naljepnica na kompu ne znači apsolutno ništa, osim ako se radi o nekom brendiranom računalu (a koliko znam niti brendirana računala nemaju naljepnice da možeš komp očistit od prašine recimo) već služi isključivo za to da dućan može prebacivati krivnju. Daleko od toga da nema kemičara koji vole čačkati po kompu a nemaju pojma kaj rade pa nešt s*ebu ali na koncu konca, naljepnica je totalno nebitna, svaka komponenta u kompu ima garanciju zasebno, bez obzira na naljepnicu na kompu.
@JozicA - daj neki info, počelo se coprat već po forumu