View Single Post
Staro 15.01.2014., 09:53   #1366
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
Pozdrav,

izvukao sam iz ormara svoj sx763, malo procitao tutorial u prvom postu i poceo sa ubacivanjem. Zapelo je naravno odmah iza prvog koraka, ubacio sam modificirani secondary boot iz prvog posta kroz defaultno siemensovo firmware upgrade sucelje, restartao se router i dobio sam Failsafe UI. Tu je zapelo, kada ucitam datoteku u browser i kliknem submit, jednostavno mi izbaci poruku "This webpage is not available" i nista se ne dogodi sa routerom. Procitao sam malo kroz temu, pokusao disableati avast, firewall mi je ugasen, probao sam preko slackwarea u virtualboxu (tamo mi samo vrti stranicu kao da nesto radi jedno 10 min i izbaci, a router nikuda). Pokusao sam i sa IE, Mozilla i Chrome. I na W7 i W8.1 i pomaka nema. Koji su prijedlozi?

EDIT: dodatak, probao sam sa dd-wrt, koja je najbolja verzija za ubaciti (ako ovo cudo ikad proradi)? upoznat sam sa dd-wrtom jer godinama imam wrt54gl koji radi besprijekorno, openwrt nisam probao. sto je najbolje trenutno i koja verzija?

mozila firefox bi trebala raditi, probaj sam malo starijom verzijom (npr. 17). Jer je i meni chrome i IE izbaciovao isto tako. Firefox je radio kako treba (winxp, win7)...
Meni je Open WRT bio bolji za moje potrebe, no pogledaj što nude pa odluči na što ćeš
alengrosevic je online   Reply With Quote