Citiraj:
Autor sandokan111
Mislim da si ti malo tu neke stvari pomjesao. Znaci nema njima sta "tcom dat optiku"  . Nije to buvljak pa se malo razmjenjuju tehnologijom kako se kome sprdne.
Dakle, h1 nema optiku opce u ponudi, tako da nema nikakvog "davanja" (i da ima opet nema al nebitno). Ti kad si raskinuo ugovor s tcomom i presao na h1, oni su te isli prekopcat preko opcije koje oni mogu jedino, to je bakar i tcom infrastruktura. E sad, oni su ocito po necem izracunali da ti propusnost nije dovoljno dobra, te da ne zadovoljava minimalne uvjete (koje im hakom propisuje) pa su te odbili radi toga valjda da kasnije ne bi raskidao ugovor.
Ako je takvo stanje stvari, zasto te t-com prihvatio ukopcat, to samo oni znaju, ali ili postoji parica koja ima dovoljnu propusnost koju nisu "ponudili" h1, ili se ne obaziru na minimalne uvjete pa ce bit kako bude kad te spoje, ili ce tek nakon sto te spoje popravit infrastrukturu da imas zadovoljavajuci internet, to ces vec vidjet. U svakom slucaju, ako ti internet bude zadovoljavajuci s tcomom, mora bit i s h1, a zasto trenutno h1 nije u mogucnosti spojit te jer ti infrastruktura ne dozvoljava, to samo tcom zna. Ocito je tko tu koga i ocito je da si ti najvise tu najebo, ali ne vidim kako mislis da bi tebe h1 trebao tu zastupat?
|
zato što t-com ide preko optike i dobar je internet,
a h1 bi trebo ić preko bakra za koji ne znam kakav bi bio sad, iako je bio donekle dobar uz rjeđa pucanja, prije nekoliko godina
a h1 ne može dobit na korištenje optiku kao što može bakar,
kao što sam reko sve bi bilo ok da su mi rekli prije potpisivanja ugovora pa čak i kad sam potpisao samo da ne budem bez interneta danima, a ne po princupu samo ti potpiši pa ako prođe prođe, a poslje ko te jebe što si bez usluge.
svi normalni su mi na vrijeme rekli da mi ne mogu dat nakon provjere i vip i iskon i optima,kod njih nisam trebao potpisat ugovor i bit danima bez internetea da bi to saznao kao što je slučaj sa H1
h1 me prvo upućivao t-comu da su oni nešto zeznuli
onda su mi govorili da "TRENUTNO" nije dovoljna propusnost da pričekam
na kraju su ipak poslali pismeno da su dobili odbijenicu od te koma iz "tehničkih razloga"