View Single Post
Staro 15.01.2014., 08:38   #4900
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Bas to. Zadnjih par godina je frajer eksplodiro. Nekoc mi je bio meh u najboljem slucaju. Pasu im uloge u seriji poprilicno i oba se snalaze u takvoj selendri ko doma. Ja volim taj americki redneck zabit feeling puno vise od sex igrad, ipad perseravanja..
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Matthew je super glumac, a ulogama posljednih godina samo potvrđuje to.

Ne kažem da je loš, ali da je vrhunski glumac, ipak mislim da nije. nema dovoljno ozbiljnih uloga za to.

Citiraj:
A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu.
A fala Bogu da ima ponešto za svakog

Ne znam, očekivao sam više. Ipak, to je samo jedna epizoda, vidjet ćemo kud će otići. Ali iskreno me živciraju serije s ovakvim flash backovima, flash forwardima zapravo

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar .
i naravno, iza toga Low & Order .

veeelika preporuka za pogledati The Wire.
no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati.
Homcide je vrh vrhova, gledao sam ju ko klinac, i prije par godina sam pogledao kompletnu seriju. vrhunski u svakom pogledu