View Single Post
Staro 14.01.2014., 22:43   #4898
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja veceras odgledao posljednju epizodu serije - The Wire .

sto reci? serija pocinje nekako nezainteresirano, prvi dojam koji je ostavila. i kako je proslo 3-4 epizode, tako je serija postigla nekakav tijek koji drzi prakticki kroz svih 5 sezona. na mahove opadne, na mahove preskoci tu neku razinu zanimljivosti, ali konstanta.

drugo, covjek koji je napisao scenarij......... svaka cast BB-u, ali je ovo jaca kategorija. cijela prica, likovi, situacije, zivot........ sve je opisano. svega se dotaknulo. najvise karakteristike ljudi i pojedinaca, sto osobno sto poslovno....... divota.

no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar .
i naravno, iza toga Low & Order .

veeelika preporuka za pogledati The Wire.
no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati.

Burko je offline   Reply With Quote