al je zato konstruktivno nekoga nazivat trollom, dečecom, macicom, tulipanom, šmrkavcem, dripcem... prije nego me optužiš za klevetu, ne kažem da si to reko nego ti dajem nastavak uzorka s kojim možeš dalje boostati svoj ego i nekoga patronizirati. nastavi slobodno, nemam kompleks niže vrijednosti da bi me smetalo.
dalje. igra mi se ne ruši već par patcheva. i kaj ćemo sad? plesat uz vatricu i pjevat haleluja. sve je riješeno. nebitni su bugovi koji se dešavaju u igri. ak počnem nabrajat nisam gotov do sutra. ono, jučer sam 2 minute ko majmun skakal na nekoj stijeni jer se nisam mogel pomaknuti s mesta. pa da, working as intended! da ne govorim da igram na 120+ fpsa i opet osjetim tu i tam lagani spike koji mi totalno ubija doživljaj. al hej, baš sam se zeznul kaj sam kupil proc i grafičku koji su podložni spajkovima...
dal se zabavim kad igram bf4? najčešće DA! i šta ćemo sad? milovat jedan drugome sfinktere i govorit si da je korporativno-kapitalistička svinjarija zvana EA "čist vredu"? i onda je bitna usporedba krekirane i original igre koja je poslužila da naglasim razliku u cijeni i kvaliteti, al se na blizzard recimo nisi referiral.
i nemoj brkati kruške i jabuke. nije isto popravljati bugove u igri i izbacivati betu ko službeni release.
EA ima pravo izbaciti poluproizvod, zapravo EA ima pravo izbaciti govno omotano rozom vrpcom i mi smo krivi jer smo ovce koje to govno kupe. al bome se ko ovca imam onda pravo i buniti. i niko me nebude uvjeril da nije u redu izraziti nezadovoljstvo sa proizvodom koji sam platil.