Ja sam samo htio naglasiti da igra od pocetka ne radi kako treba problem sa zvukom na pocetku pa onda nestanak tipkovnice itd itd... Nisam ni imao sve probleme kao netko drugi.
JA isto tako igram FPS od Duke nukena 3d koji sam igrao u LAN.u HL 1 u LAN i 1000 FPS.ova koji su radili savrseno ali ovo sto se dogada u zadnje 2 godine je bolesno svaka igra je poluproizvod at best. Pogotovo FPS.ovi koji su genericki promjene par pucaljki dodaju par mapa i onda to nazovu BF4 da uzmu ponovo 50€ od ljudi. Ajde da ti za te pare bar daju proizvod koji radi svima bez ikakvih problema, a ne da jednoj velikoj grupi ljudi igra stvar 1000 problema. Druga stvar je patchat igru da promjenis balans oruzja ili cega ja znam druga stvar je ispravljat ocite greske. Tipa neimanje zvuka na realtek zvucnima koja je na ono 98% maticnih ploca.
jopis da tebi igra radi od jednom updatas igru kao da isprave nesto sjebu ti ju i ne radi mislim da bi ti popizdio. Ako je igra toliko osjetljiva na hardver i software onda neka to napisu negdje da ju ljudi ne kupe uzalud i bace novce. Ali ne bolje ovako obanut ljude uzet pare i onda im ne zelis vratit lovu nazad hahahah presmjesno.
Sada o zahtjevnosti ne bi govorio jer je smjesno kakve to veze u opce ima sa bugovima i ocitim pogreskama developera pri izradi igre.