Krivo sam se izrazio, problem su računala sa nestabilnim oc-om najčešće, iza toga realtek zvučne, uštekani gamepadi i volani dok se igra fps igra, itd.
Pa onda sfotverske p.....je - neupdejtanje punkbustera, neposložen firewall i av softver, neugašen firewall u ruteru, igranje fpsa preko wirelessa, neugašen upnp u ruteru, itd. itd., problema mogućih je sto, samo što su ljudi lijeni složiti svoj hardver i softver kako treba, nego kad izađe zahtjevna igra koja to sve koristi do maksimalnih granica, pa nastanu problemi vezani uz to, onda je sve drugo krivo samo oni ne

Ne kažem ja da u bf4 nema bugova i problema, ali nakon svih peezdarija sa bf2, bc2, bf3, ništa to nije novo niti specijalno drukčije nego prije.
Pb nisi mijenjao, updejtao ti se bf4, lol, super, a nisi gledao jel se s tim updejtom updejtao i pb

Btw, osnova igranja online igara sa pb-om je imati pbsetup.exe i pbsvc.exe u računalu i manualno updejtati pb kroz iste s vremena na vrijeme

Kakve veze ima što je plaćena igra, pa platio si i računalo, koje MORAŠ održavati, tako i igru, tj njene popratne servise koji su NUŽNI za funkcioniranje iste.
O pir.... igrama i ostalim sličnim spikama kako rekoh je sasvim bespredmetno i retardirano uopće razgovarati, a kamoli dovodit ih u kontekst sa online multiplayer gamingom

Imam i ja atm 15-ak original igara instaliranih na računalu, što preko steama što preko origina, i pazi, ne bi vjerovao, SVE mi rade BEZ tehničkih PROBLEMA. Za nepovjerovat, ha
Tako je, igra je atm najzahtjevnija igra na tržištu i koristi svaku 'kap' resursa u računalu do maksimuma, tako da se sve mane brzo pokažu, bio to neispravan ram, loš oc, pregrijavanje matične ili bilo čega drugog, loši driveri, bilo što, sve to brzo izađe na vidjelo kod takvog proizvoda, no to je nekima teško shvatiti jer su upalili igru, pa ne očekuju od igre da im digne temp proca isto ko i ibt ili prime, ili da dobiju soundloop jer imaju realtekovu zvučnu sa driverima iz 2009e u 2014oj godini

.