Najviše me dignu ovi majstori koji počnu pravdat EA/Dice na bilo koji način. Pa o čemu mi to pričamo? Sad će postat normalno da se kupuju poluproizvodi? Oćemo biti sretni jer je novi nastavak jednako loš ko i prošli, a ne lošiji? Ili bi trebali biti sretni jer neko patcha i održava izbačenu igru punu bugova? Ma da nebi.
Jel im neko držal pištolj uperen u glavu da izbace igru tak rano? Jel im neko prijetil smrću ak zaposle više radnika da stignu rokove? Jel mogu ja igru platit sad pola cijene pa ostatak kad bude sve pokrpano? Aha, malo sutra.
FFS, tolko sam odigral krekiranih igra i sve su radile normalno, i sad bacim novac na igru koju već par mjeseci peglaju i nisu uspjeli ni pol toga srediti.
Gle, ja volim odigrati bf i trenutno nema zabavnije igre, al da oprostim i jedan bug tak velikoj igri. E da nebi. Blizzard je vjerojatno najveća tvrtka koja se bavi razvojem igara i svaki naslov im je hit. Al bome me možeš rezati ak se sjećam i jednog buga.
Tak da prestanite biti ovce i malo realnije gledajte na cijelu stvar. Ak je vama normalno da dobijete plaću za napola dovršen poso, meni nije.
P.S. Za ove "hardveraše". Ak igra ne radi s nekim hardverom ili softverom onda najmanje kaj mogu napravit je upozorit na iste ili složit neku listu "nepodobnog" hardvera/softvera.