View Single Post
Staro 14.01.2014., 16:08   #1457
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Pozdrav forumasi, isto pitanje u vezi ADMa, narucio PC kod njih, jucer poslali, danas stigao, tj. jutros. Platio poduzecem. Dostava besplatna jer je u pitanju iznos blizu 4000 kuna.

Kad sam ga spojio on neradi, tj. radi ali nedaje sliku, a niti pisti, samo cujem ventilatore kako zuje. Ostao sam jako iznenadjen, novi PC i da se nitko nije sjetio upaliti ga prije slanja da vide da li uopste radi. Probao sam i kod sebe i kod susjeda, nema slike na monitoru. Nisam ga otvarao jer imam onu naljepnicu otpozadi, a skidanjem nje gubi se garancija. U 10,15 sam ima mail poslao, dosada nema odgovora. 16.00 je proslo. Mozda previse ocekujem ali u skoro 6 sati valjda netko cita mail.

Kaze mi susjed da imam pravo poslati ima PC nazad bez objasnjenja i trazit povrat novca jer sam kupio online, e sad me zanima jel to stvarno tako ? I jel tko tako radio s ADMom ?

Nazvati ih nemogu jer sam na poslu trenutno, pristup netu imam ali pricati nemogu. Tek ujutro cu ih moci telefonski zvati pa me zanim na sto da se pripremim ?
JozicA je offline   Reply With Quote