View Single Post
Staro 14.01.2014., 13:34   #5177
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Definitivno fotke nisu nešto naročito - jelka je dosta zrnata, a krov kuće iza Focusa je nejasan.
Slike su odlične, ove dnevne bi se dale usporediti sa puno jačim i skupljim komercijalnim mobitelima. Ne razumijem šta ti očekuješ od 10mm tankog smartphona?
Kako nitko ne pljuje recimo to kako lumia 520 nema bljeskalicu ili kako bi slike note 2 mogle biti bolje po noći? Za ljude koji hoće fotoaparat tu je fotoaparat ili lumia 1020, ostalo je sve loše ako ćemo tako.
Nemoj shvatiti ovo kao napad na tvoj post već činjenicu da kad treba popljuvati kineza koji košta kao dvije rate za note2 svi pljuju, a kad treba popljuvati slike po noći slikane sa note 2 nitko ništa.
Citiraj:
Autor stops Pregled postova
Da moj ZTE fotka ko ovaj Tronsmart (po danu) skako bi od srece
Neznam na koji misliš, ali ovaj v967s ima nekakav bug sa zoom-om. Svojim malim igranjem dobio sam jako dobre slike, ali čim malo promjenim uvjete i osvjetljenja sve se sjebe. Kamera je ok, ali taj autofocus sve sjebe (loš sam developer ). Možda ZTE to ispravi ako izda novi rom ili se nađe kakav dobar developer da to sredi. Za sad ništa, dobrog developera za v967s nema (carliv nije baš nešto), source-a za MTK nema (iako su navodno izdali source za FAEA F2), ali to nešto sporo napreduje zbog neupoznatosti developera sa MTK arhitekturom. Vidjeti ćemo šta će bruno napraviti na v987.
Za sad nam predostaje: "Wait and see"
boris1408 je offline