View Single Post
Staro 14.01.2014., 13:23   #544
mrva_zg
Premium
Moj komp

mrva_zg's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
propustio sam taj post, ali da to je nonsens totalni iz više razloga... prvi je plaća, plain-and-simple, serviser ima prilično malu plaću i naravno da ti na to mjesto neće doć neka živina sa 10-15godina iskustva kojem realno nije problem naći job ako se muva po tim krugovima.

drugi je isto tako vezan uz plaću, a to je klinčadija sa kakvim god papirima mahali pristat će na tu plaću jerbo nemaju izbora jerbo nemaju iskustva što vodi ka traljavom poslu.

treći je vezan uz klinčadiju, a to su godine i to je obično loše... jako loše... škvadra koja je odrasla sa guglom kao svojim manualom za popravke jednostavno padaju na "gremlin" kvarovima jer im ne padaju na pamet najveće gluposti koje čovjek može zamisliti, a takve gluposti obično otklanjaju kvarove epski glupih simptoma.

mislim pogledaj samo tu na forumu koliko ima upita za neke stvari kaj su proper serviseru ko-vodu-pit, misliš da takvi ljudi ne fušaju po susjedstvu neke elementarnije zahvate po picekima? di bu on jadan ako zapadne u probleme... tipa spali neki dio kompa, a nit posla, nit furde nit ničega, kak bu on vratio taj komp u ispravnom stanju?

Živa istina.

Sad svi koji i malo znaju neki k... hodaju sa 2 bug-ova cda i slažu piceke po kvartu.

Sva sreća da postoje još uvijek ljudi koji su stalni korisnici fušeraja.

Ali nevjerojatno mi je kako bi svi sve đabe i ne poštuju ni malo tvoje znanje.

Bio sam prisutan kod kumpića koji se naljutio jer sam htio uzet pare za instalirat laptop i dolazi mali od susjeda sa 2 bug dvd-a i ide instalirat.
Čiste windowse, pa ga jebe dual grafika, pa kako koji k... nema wirelessa (naravno ni na kraj pameti mu nije palo da mora i software za kontrolne tipke stavit)

I idiot od frenda mu sa podsmješkomprema meni da 100kn a dobije laptop bez ičega gore i sa 6 shareware programa koje mi je ovaj nakalemio

Naravno nakon pola sata vidi da ništa ne radi pa kao buš mi to podesio.

izraz lica klinca kad mu napomeneš da ima nekaj na hirens cdu ili ne daj bože da mora u registri nekaj gasit/palit.

strašno
mrva_zg je offline