View Single Post
Staro 14.01.2014., 11:17   #878
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
@jopis kakve veze ima konfiguracija koja je sljakala savrseno do zadnjeg updatea i sad odjednom nemam mis i tipkovnicu nasao sam da je problem u punkbuster_A sto nema veze sa mojom konfom, kontrolerima i ostalim glupostima.
Dakle, kakve veze ima bf4 s tim? Nikakve.
Također, kažeš 'što nema veze sa mojom konfom', pa nego s čijom, jel taj pbA servis uzrokuje problem na tvojoj konfi ili marka markovića iz trnave?

Pb servise koristi priličan broj online igara , kao npr cod serijal.

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Btw igra mi sad radi ali evo mj dana nije radila stalno nesto razjebu pri pokusaju popravka nekog drugog problema. Ja hocu reci da ovako nesto nikad nije trebalo ugledati svjetlo dana dok sve ne postelaju i naprave da svima radi kako spada. Malo da se EA i dice ugledaju na ubisoft i njihovu ekipu shvatio bi o cemu pricam. Sa ubisofovim igrama nikad nisam imao problema ovakve prirode da jednostavno igra ne radi kako treba.
EA i dice nemaju ama baš nikakve veze s tim što pb uzrokuje probleme userima sa problematičnim kombinacijama hardvera.
Osim fc3 nisam igrao ništa online i original od ubisofta pa ne bih znao, a o divljenabavljenim igrama i offline modu uopće nije predmetno razgovarati.

@mup