View Single Post
Staro 25.07.2005., 23:05   #16
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Chuby
1. zato sto ima malo korisnika a to znaci nista od raidova barem ozbiljnih ili u prijevodu totalna pustos u svijetu........
2. zato sto nema patcheva koji prosiruju svijet izmedu ostalog, nema top liste, nema supporta nikakve vrste
3. igras 2 mj. i onda server nestane bilo iz legalnih razloga bilo iz nekog treceg razloga i nema vise tvog lika
4. bas me zanima kako izgledaju guildovi i general chat.........
5. ako je lag gadan na blizz serverima ne zelim ni pomisljat kaj se desava na piratima
6. nema GM-a
7. neka me Paske dopuni cudim se da suti tak dugo
zaboravih da bi moglo bit i varanja.........
- Server na koji ja mislim podržava do 210 korisnika uvjek ih ima 60 do 100 na serveru
- Suporta ima postoji forum ,mirc caht i preko TeamSpeak-a ,gdje je uvjek par GM-a i/ili admin
- Svjet se stalno proširuje
- Baš neznam da li se likovi brišu jel ljudi koji su mjesecima na njemu još uvejk imaju svoje likove
- Guildova ima puno ,za koji ja znam ima star je 2 tj. i ima samo high lvl likove te nešto maje od 30 članova ,ali ima i puno puno većih
- General chat je uvjek pun poruka ,pitanja ,odgovora ,dogovora
- lag nekada je ,nekad ga nema
- GM-a ima oko desetak
- Varanja nema - tko proba leti nazad na lvl 1 ili...
- xp su veći nego kod blizzarda ,ali zato imaš 210 lvl-a ,a najveće zvjeri su lvl 500

I ajd mi molim te reci kako znaš kako je ondje te čega ima i nema ako nisi uopće znao da se može?

Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 25.07.2005. u 23:30.
Broken Arrow je offline   Reply With Quote