Citiraj:
Autor nixass
80W TDP vs 120W TDP - ima li velike razlike u grijanju? potrošnji struje?
na ta pitanja google ne daje previše odgovora, ili ja ne znam dobro tražiti..
pitam zbog E i X procesora..
|
Citiraj:
Autor Halos
X - se više grije, i kako se čini globalno su ga uzimali ljudi za OC(što neznači da su to bolji primjerci).
E - manje se griju, i jako malo rezultata na netu vezanih uz OC, pogotovo ovak sa jačim rezultatom. Recimo E5450 nitko ziv nije uzeo i stisnuo jači OC, nema podataka...još  .
(svi na novo nabavljaju s775 ploče, opet se grabaju...čak i vani, ali tamo toga ima na tone)
|
Pa X5xxx se i ne grije toliko koliko sam očekivao da Vam budem iskren, a nisam baš ni vičan u OCu niti imam neki E5xxx i X5xxx ekvivalent da mogu usporediti tako da nemogu potvrditi da se X5xxx serija bolje clocka.
Jedino što mogu potvrditi da su performanse strašno bolje od ičega što sam vidio do sada (čak i od mog laptopa koji ima i5 sandy bridge i koji je radio puno bolji od mog stolnog kompa dok nisam ubo X5460 u njega)
(
ha ha tamo je to j****a jeftinjara, pogotovo u USA. nama to još uvijek skupo kad uračunaš poštarinu i sve, al nedamo se 
)
Citiraj:
Autor dani77
A ovo je rezultat nakon pokušaja ubacivanja microcodova po uputama osspaljenog:
Gdje griješim?
Gigabyte GA-P31-DS3L rev. 1.1 (update-ana na F9 BIOS)
@osspaljeni: Slično sam i ja pomislio ali nasao sam rješenje (ali ne za moju):
http://www.bios-mods.com/forum/Threa...-1-motherboard
@legija
Da si ubijem ploču sa tvojim krivim BIOS-om?
Skužio si, a i ja da bih si i sam ubio sa GA-P35 umjesto GA-P31
|
Ako iskopaš rješenje baci na PM da dodam u totorial, sad i mene pati šta bi moglo biti
Ustvari volio bi napraviti bazu modanih BIOSa i staviti ih u tutorial za buduće generacije.
Okačite na forum i pošaljite u PM točan model ploče i BIOSa i neka igre započnu