Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.01.2014., 20:33   #6953
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova

Srale , koliko si ti visok ?
Vidim monitor zakrivljen put dolje , sad želiš i zvučnike put dolje ....
ili ti je taj stol previsok za tvoj visinu / visinu stolice?

Inače , moj stol je na nekih 67 visine a zvučnike držim sastrane stola na stalcima od 110cm visine. Dode mi taman.

Nego , kad me danas ide s grunf metodama...
Ja bi na tvom mjestu otišo u bauhausa i kupio neke 2 konzolice i ispilao 2 komada špreploče. na svaku špreploču se zaljepe 2 daščice napred i nazad. Da ti zvučnici ne kliznu / prevrnu se naprijed . A onda se podbaci malo daske da se dobije odgovarajuči kut i pitura sve crnim sprejom. Mislim da bi se sve to dalo riješiti za 50-60 kn.

...i da ne zaboravim ...fali ti subwufer

Visok sam 192 cm, povrsina stola je visoka 74 cm, a zvučnici su sad na cca 90 cm.

Probavao sam vise varijanti/visina/polozaja i ovo je najoptimalniji.

Sto se tiče monitora (i zvučnika) dosta vremena pred kompom provodim zavaljen u solicu sa nogama na stolu i onda mi odgovara da je sve lagano zakrivljeno put dolje Monitoru to nije toliko ni bitno posto je IPS, ali ostala navika od TN-a.

Inače, nasao sam stalke koje trazim:
http://www.cotytech.com/content-prod...t_sp_os08.html

Na ebay/amazonu ih nema, poslo sam upit u Ameriku, pa cemo vidjet sta ce rec. Cijena je 36$ za par u americi, bagatela.

Vec sam kombinirao sta bi mogao grunfat, imam par ideja, ni ova tvoja nije losa, ali kad sve zbrojim, opet mi treba bar 150-200 kn i opet je pitanje kako ce to na kraju izgledat i koliko ce biti upotrebljivo.

Ovi stalci iz linka su odlični i da ih mogu kupit za 36 baksa
odmah bi ih kupio i stvar rijesena. Ali sve mi se cini da cu ih jako tesko nabavit, jer su i na sluzbenoj stranici "out of stock"

srale7 je offline   Reply With Quote