ajd prestanite bit noobovi, postelajte si igru kako spada i uzivajte.. kako vam nije vise dosadno stalno pljuvanje.. cemu? koga briga..
http://www.youtube.com/watch?v=oU1q2wEcDiA
capajte na 60 fpsa i s tim configom igra je super glatka na prakticki svakakvoj razumnoj konfiguraciji..
problem bf4 i danasnjih razmazenih gamera koji zapravo neznaju sami sto zele je sto igra ima "previse" toga, nakrcana je svim i svacim, a kako ljudima danas ne bi bilo dovoljno da im cijeli svijet das na pladnju, uvijek zele vise i vise, a da ne "iskoriste" ni 20% igre..
smijesno, dosadno i tuzno..
Citiraj:
evo meni popravili problem sa nestankom tipkovnice i misa sa ovim updateom
|
tebi su popravili da :=
mislim.. 99% je da si problem mogao rjesit i do sad.. bf je u banani kad je ukljucen jos neki controler.. ja kad sam igrao uvijek moram fizicki istekat usb od volana jer ako sjednem u bilo kakvo vozilo bf se pomuti i valjda se axis volana mjesa sa tipkovnicom odnosno mousem pa pogled ude u zrak..
i nes ti problema, istekam kabel i gg..
ugl - dosadni ste vise, nikome osobno, al jbte.. kad god povremeno skocis u temu (ovu ili bilo koju drugu koja ima imalo veze s gamingom) uvijek ista naklapanja..
i to tako vec koliko.. 3 mjeseca koliko je igra vani.. i kenjat cete jos toliko..
mislim da budem jasan.. ja igru nisam upalio vec mjesec dana mozda.. al sam natukao 200h do tad.. da.. na samom pocetku igre.. sa svim poteskocama i problemima.. i zabavio se za tih 200 kn kolko je igra kostala i vise nego dovoljno..
zao mi mozda jedino premiuma za jos 200, al igra se jos "razvija" pa vjerujem da cu se vratit kad tad i da mi nece bit krivo..