Znam da adapter od routera ne radi, probao sam taj od Thomson Speedtouch-a 18V i nije radio. Monitor samo zuji i to je to, nikakve znakove života nije davo.
Mene zanima nešto drugo, a to je koliki je konektor od tog Thomson Speedtouch adaptera kako bi znao TOČNO koliki konektor ide u moj monitor (pošto adapter od routera ulazi u monitor). Tražio sam na netu taj podatak i nisam ga našao, a ono što sam malo našao tamo pišu skroz različiti podatci.
Gore u linku u prvom postu piše da u monitor ide adapter sa konektorom od 5,5mm x 2,5mm, no nisam siguran da li je taj podatak 100% točan pošto to nije službena stranica od monitora, te pošto sam jučer isprobao adapter od 19V sa konektorom koji je NAVODNO isto 5,5mm x 2,5mm (tako me uvjerava lik čiji je adapter) a on NIJE ULAZIO u monitor, preuzak/premali je. Sad, želim riješiti tu enigmu - da li podatci na gornjem site-u da u monitor ide 5,5mm x 2,5mm su netočni ILI lik koji mi je davo taj adapter je u krivu, odnosno njegovi konektori su manji od 5,5/2,5. Negdje nešto ne štima
Pošto u monitor taman ulazi adapter od Thomson Speedtouch routera koji daje HT, zato sam i pitao zna li netko koliki je TOČNO taj konektor velik? Kad ga mjerim sa ravnalom ispada mi veći od 5,5/2,5, ali takvo mjerenje nije sasvim precizno pošto su ipak mm u pitanju..
Inače, u srijedu ću dobiti još jedan adapter...