View Single Post
Staro 13.01.2014., 17:56   #4583
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ma uzeo sam flash i ghost, stvarno se nisam htio zahebavat sa ignite+ghost jer znam šta će bit kad me gankaju ili kad Riven dobije 6 i stvarno kad je dobila ulti spustila me na oko 200 hp-a i onda sam se flasho ispod turreta i recall. Uzeo par tenky itema i onda se nisam micao s lane-a, onda je sve laganini išlo.

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Teemo

Opcenito fuckas nasusa, uzmi ranged champa za harras i 2 opcije
1.kampaj ga da ne stigne nis napravit i pushas mu lane do inhiba
2.pushas sve druge laneove i endas game prije 20 min

Opcenito slab je ako ga mozete ccperma lockat

ie taric stun, lux snare+ nocturne fear

onda sam trci okolo i jede dmg
Ma viđao sam milijun pokušaja counteranja Nasus-a s Teemom ali nikad ništa nije bilo od toga + još ako imaš imalo pametnog junglera pa da ti pomogne na početku...

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja sam ga uspio counterati samo s Tryndom, znači dobrog Nasusa. Čim se krene farmati, skačem na njega. Nema ni lijevo ni desno, samo mu se ne smije dati farmati i ne smije mu se pustiti lane, nikako ni za živu glavu. Daš mu samo 10 minuta da farma, imaš nenormalno jakog tenka kojeg mora tući cijeli tim u fightu.
Mislim da sam jednom igrao protiv Nasus-a Trynd-u i nisam se baš dobro proveo, mislim da me žešće pojeo ali opet da mi jungler ganka odmah na početku i uzmem fb ili barem da ga spustimo da mora nazad to bi bilo to, onda mu nebi ni jednog miniona pustio.

Mislim da bi adc-i sa dash-om dobri bili protiv njega.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote