Tek nakon trećeg e-maila, u kojem sam "prijetio" da ću se obratiti službama nadležnim za zaštitu potrošača, dobio sam odgovor. Kratak i jasan.
"Ispričavamo se na nastaloj situaciji. Nalog za povrat je napravljen. LP"
Kad naručujem nešto, svi su pristojni, potpis na svakom mailu itd itd. Kad se žališ, ko stoka si.
Nije problem nešto platiti pa dobiti na kućnu adresu, ali 2 stvari kod njih treba pripaziti:
1) riječ "DOBAVLJIVO" na web stranicama - označava točno to što piše, da proizvod mogu dobaviti pa ga vama poslati. Ne znači nužno da ga imaju na lageru te se u tom slučaju može dogoditi što se meni dogodilo - čekanje 7 dana, 18 mailova i na kraju jedva dobiven povrat novca.
2) pri njihovom formiranju web narudžbe koju dobijete u pdfu na mail - obratiti pozornost desno gore na "rok isporuke" koji uvijek ostaje prazan. Prazan je zato što ni sami ne znaju kada će oni dobiti proizvod pa ne mogu garantirati ni rok isporuke.
No u sitnim slovima dolje piše jasno da će se novac naručitelju vratiti ukoliko se ne ispoštuje rok isporuke. Tako da kada vam pošalju pdf narudžbe, tražite da upišu rok isporuke 7 dana i tako se dodatno osigurate da ćete dobiti svoj novac nakon točno 7 dana bez nepotrebnih tipkanja preko e-maila