Citiraj:
Autor 2 die 4
Hvala ti, ali ja jednostavno trenutno nemam vremena za to (zato jer bi mi ga trebalo poprilično jer nemam pojima o tome pa bi to dugo trajalo), a oduvijek sam sve Sam radio ali eto sada jednostavno nemam vremena!
|
Obzirom na težinu i kompliciranost posla , danas sam odvojio čitavo jutro kako bih ti pomogao da bar iskoristiš sub. Slobodno mi šibni adresu na PM i pošaljem ti
ovo.
Citiraj:
Autor syss
@srale... uzmi dovoljno dugačak l-profil i našarafi na zid, na vrh kraka zašarafi dasku površine spikera i bogteveseli 
|
Pa to sam ja reko.

Doduše , ja bih naljepio par letvica jer bi on htio spikere pod kutem pa da nebi sklizli i nedajbožeee , drmnili ga po glavi.
Citiraj:
Autor skitnica
Nije bas Hi-Fi ali ne znam gdje da pitam pa mi se ovdje cini najprikladnije.
Ukratko, dva Monitor Audio AV40 spojena su na Xonar DG preko headphone out. Sad bi ja za igre i filmove dodao jedan sub.
Zanima me preporuka aktivnog suba i na koji nacin ga je najbolje spojiti na navedenu zvucnu.
Cijenom ne bih isao preko 700-800kn (ako ne moram) jer mi za glazbu ne treba a ovo mi nije primarni audio sustav.
Jel ovo valja ista?
http://www.edigital.hr/Zvucnici/Yama...&partner=10002
|
Nabij ih do zida?
Ako baš želiš sub nu
ovo. Za razliku od toga što si linkao dobiješ bar par potenciometara...
Što se tiče muzikalnosti , rezolucije i zvukovne usklađenosti s tim monitorima ...o tome nemam blage veze pa sačekaj da se javi neki audiofil da ti to prokomentira