Anyway, stranicu editiraš tako da odes na www.wordpress.com, ulogiraš se i vojla.
Citiraj:
Autor sveradim
kako da postojece fileove uploadam na smartftps koji imam i onda preko WP-a editiram stranicu, mislim da pitanje nemre bit jasnije.
|
Ako nemaš svoj hosting, nikako. Ako misliš uploadat html/css/php fajlove, nista od toga bez hostinga.
However, ako misliš uploadati npr. sliku u post, mjenjati navigacije, widgete, itd., to sve možeš raditi u dashboardu. (nakon što se logiras na wordpress.com)
Dakle wordpress nije program za izradu stranicu nego je CMS (content managment system) namjenjen praktički za bilo koga, jer može u par koraka mjenjati "content" ili ti ga sadržaj po volji. -->
Prvo malo smiri strasti, jer ti je čovjek savršeno dobro odgovorio na tvoje pitanje..
Citiraj:
Autor sveradim
KAKO EDITIRATI MOJU STRANICU preko wordpressa koja je vec aktivna
|
Anyway, stranicu editiraš tako da odes na www.wordpress.com, ulogiraš se i vojla.
Citiraj:
Autor sveradim
kako da postojece fileove uploadam na smartftps koji imam i onda preko WP-a editiram stranicu, mislim da pitanje nemre bit jasnije.
|
Ako nemaš svoj hosting, nikako. Ako misliš uploadat html/css/php fajlove, nista od toga bez hostinga.
However, ako misliš uploadati npr. sliku u post, mjenjati navigacije, widgete, itd., to sve možeš raditi u dashboardu. (nakon što se logiras na wordpress.com)
Dakle wordpress nije program za izradu stranicu nego je CMS (content managment system) namjenjen praktički za bilo koga, jer može u par koraka mjenjati "content" ili ti ga sadržaj po volji.