Ja nakon 2 veoma ugodna iskustva u online kupnji i komunikaciji sa Protisom, sada naletio na nekog nepismenog tko sa mnom razmijenjuje e-mailove kao da smo si frendovi.
Prva dva puta sve 5, odgovor na e-mail u kratkom roku, obostrana komunikacija na "vi", svaki e-mail uredno potpisan, a naručeno poslano u roku 24h od uplate na njihov žiro račun.
Ovaj treći put sve kontra. Osoba s kojom se dopisujem se ne zamara sa pravopisom ili potpisivanjem, bitno da odgovori na e-mail. Više nema promptnog odgovaranja na e-mail, već kad tko stigne. A iako je prošlo već 5 dana od uplate na njihov žiro račun, uređaj mi još nije poslan, a oni nemaju pojma kada bi ga mogli poslati.
Primjetio sam da njihova oznaka "dobavljivo" na web shopu znači upravo to - dobavljivo. Što ne znači da oni to imaju na lageru, nego će to dobaviti pa vama dostaviti. I to se upravo meni sada dogodilo. Ako sutra ne pošalju uređaj, tražiti ću storniranje narudžbe i povrat novca, jer da sam htio čekati 7 dana, onda bi sutra tek krenuo naručivati potrebni uređaj.