Citiraj:
Autor antebr
Barnes & Noble Nook HD+
CM je official.
Verzija 10.1.3 je stable, i vrlo dobra za svakodnevno korištenje.
Verzija 10.2 je nightly, i nisam primjetija baš neke razlike u odnosu na 10.1.3.
Nedavno je izaša i CM11, ali unofficial koju sam stavija kao dualboot.
Po meni 10.1.3 je rock stable i sasvim dobra za svakodnevni rad (puno brža i bolja od stock smeća koji je ICS).
PS
Uglavnom svaki uređaj (tablet ili mobitel) koji je podržan official od CM vrlo dobro radi.
PS2
Prije sam imao Ainol Hero (unofficial CM10.1) i Ainol Spark (unofficial CM10.2) i rad na nooku je malo ugodniji, bar tako kaže žena.
|
Hvala na odgovoru. Upiknuo sam Galaxy Tab 2 7 i na njega instalirao CM11 nightly, prvi po redu koji je izasao bas jucer

. Zasad sve radi kako treba, moze bit daily driver bez problema.
Naspram stock 4.1.2 i Samsung bloatwiza je svemirski brod.
Ako mi se svidi koncept tableta kao treceg uređaja, vjerojatno cu piknut Nexus 7.
Citiraj:
Autor coconut
Ne sekiraj se, nema trzanja ili lagga kod GT2. U svakodnevnom radu baš i ne vidim neke razlike između njega i PiPo M9Pro.
Koji to tablet ima podršku za CM?
|
Ne znam, ocito onda imamo razlicite kriterije. Kao sto vec gore pise, nabavio sam Tab 2 7.0 i osobno meni je TouchWiz softver katastrofalan. Tablet trza u launcheru, animacijama, zalocka se nekad po par sekundi prije nego krene ucitavat neku stranicu, tipkovnica ima presitne tipke. Posto Tab 2 7 i Tab 2 10 djele isti cipset, tesko mi je povjerovat da radi glatko. A ne mogu ga rutat ko svoj...
Druga stvar - zaslon. Ovih 170 ppi je podnosljivo ali nedovoljno. Ne mogu zamislit kako je na 139 ppi,10 inca ekranu. Tako da GT2 10 otpada. Sad mi nekako ostaje u magli da sam ja njega cak i negdje isprobao davnih dana kad je jos bio nov na trzistu i isto je trzuckao. Note 10.1 kod prijatelja radi daleko bolje.
Tako da ce se restezat do Notea 10.1 ili do Nexusa 10 za koji osobno navijam. 299 eura u Austriji.