View Single Post
Staro 11.01.2014., 13:06   #17
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Metal Gear serijal je odlican. Tu nema previse dileme. Ljudi vide MGS na PCu i pocinju sa hvalospjevima prije engo uopce vide/odigraju igru. Ovo sam odigrao, pa znam sta govorim.

Ovo ima MGS samo u imenu, nema suljanja ni radnje ni taktike kao u standardnom Metal Gearu.
Samo imas ovog Raiden idiota koji ide okolo sa macem, i apsolutno katastrofalnim dubom dialoga. Da nema Raidena, nitko nebi ni znao da je ovo po icemu blizu MGS serijalu, ni po gameplayu ni po prici. Toliko o tome.

Gameplay sam za sebe i nije nesto, obicna arkada, dodatak je mac i da mozes nekoga nasjeckat kao za salatu. To sta im putem cupas kicme i dobijes bodove kad kicmu skrsis rukom, kupis par upgradeova tipa, mac je sad jaci al nitko ne zna koliko jaci.
Sjeckanje drveta na cackalice, i radjenje kabrioleta od svakog auta na startu je bilo zabavno..prvih par minuta.

Na samom kraju igre dobijes neki whip weapon da moba stunas il privuces, al dobijes toliko prekasno da se ne stignes ni izigrat sa time. Mozda ako krenes sa new game +, al 3h igre sa unlockanim weaponima i svime, mislim da bi presao za 2h il i prije.

Igra na xbox360 je 7gb, na pc je 20+gb. Sad ako texture nisu 10x bolje i neznam sta jos produzena radnja na 10+ sati main igre...koji su k tako napuhali.

Ako netko hoce dat pare i ostat razocaran jer nema demoa, slobodno.
Al ako misle kupit jer je MGS u imenu, divno ce se zajebat.

BladeRy je offline   Reply With Quote