11.01.2014., 02:19
|
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Princ288
Prije 7 godina kupljen Rainbowsystems usisavac, radi i dan danas kao prvog dana.
Nakon sto je prije prezentacije stan pociscen, ovaj usisavac je uspio zacrnit vodu svoju, zato je i kupljen.
Uz njega se dobije i elektricna cetka za vadit grinje iz madraca i jastuka i to radi tako dobro da se na hrpi vide te grinje kad ih izvuce, takoder se dobije cetka sa svojim spremnikom za vodu za sapunjanje i ciscenje tepiha, dva ovlazivaca zraka neovisna o usisavacu,pa za cistit prozore, ima i ispuhivac/ kompresor u sebi , brojne nastavke.
Uz to i prvih pet godina serviseri dolaze provjerit jel sve u redu s njim, i dakako uz njega su dosla i dva kompleta posudja, jer je kupljen na preporuku.
Cijena je prevelika, ali za asmaticara u kuci i za zdravlje se podnese, ali i dalje je prevelika cijena.
|
Moju staru su nafukali da uzme taj Rainbow, i iako je odlična stvar, žali Bože tolikih novaca. 20k kn za usisavač, prcamo je stari i ja dan danas za to.
I što je najgore, koristi se kao najobičniji vulgaris usisavač. Tu i tamo ga ja uzmem za propuhat komp i laptop i malo detaljnije počistit svoj stan... Još jednom, žali Bože novaca... 
|
|
|