Citiraj:
Originally posted by Mad ID
znam da je neka ekipa govorila na ovoj grupi da misli na FER itd. pa nadam se da ste upali i da cemo biti kolege 
Evo ja sam bez placanja, bio mi je net iskljucen neko vrijeme pa zato tek sada ova vijest.
|
ja sam imao izravan upis na svaki tehnicki fakultet..ali mi se nije dalo u zg..nekako mi to nebi bilo ok jer sam navikao na ovu dalmatinsku klimu i vrijeme i sve..pa eto..upisao FESB(studij-računarstvo-po onom bolonjskom livo desno)..a nisam isao na FER jer... jer zivot nije FER

i tako..
sad sam u šibeniku jos jedno vrijeme..trebam naci stan u splitu i onda cu bit i u splitu na faksu par tisuca godina
pozdrav..uzivaj..
i naravno cestitke na upisu..
***edit***
vidim svi pisete koliko ste ucili pa evo da i ja napisem..isao sam na pripreme za faks onako dva tjedna prije prijemnoga..na sveuciliste tu i sibeniku..iskesio 2k kn..matematika i fizika..naravno da to naucit trebas doma vjezbat..ja nisam vjezbao doma..samo prvi dan sam rijesio 7 zadataka i onda nisam nista..
dan prije prijemnog dosa sam doma oko 22 i mislio ucit..izaso sam opet do 23..onda sam dosa doma i rijesija fiziku jer mi to ide jebeno..nekako sam skuzio fiziku a matematiku nista neznam..i tako sam na prijemnim ispitima uvijek rijesio SVU fiziku a matematiku samo onih par lakseih zadataka koje moze skuzit i budala kao ja..
u zagrebu sam rijesio nekih 23 zadatka od 40...a u splitu sam rijesio 19 od 25(12 je bilo fizika ostalo 7 metamatika sta sam rijesio)..i eto izabrao sam split..