View Single Post
Staro 25.07.2005., 10:08   #14
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Re: Malo kasnim ali...

Citiraj:
Originally posted by Mad ID
znam da je neka ekipa govorila na ovoj grupi da misli na FER itd. pa nadam se da ste upali i da cemo biti kolege

Evo ja sam bez placanja, bio mi je net iskljucen neko vrijeme pa zato tek sada ova vijest.
ja sam imao izravan upis na svaki tehnicki fakultet..ali mi se nije dalo u zg..nekako mi to nebi bilo ok jer sam navikao na ovu dalmatinsku klimu i vrijeme i sve..pa eto..upisao FESB(studij-računarstvo-po onom bolonjskom livo desno)..a nisam isao na FER jer... jer zivot nije FER
i tako..
sad sam u šibeniku jos jedno vrijeme..trebam naci stan u splitu i onda cu bit i u splitu na faksu par tisuca godina

pozdrav..uzivaj..
i naravno cestitke na upisu..

***edit***
vidim svi pisete koliko ste ucili pa evo da i ja napisem..isao sam na pripreme za faks onako dva tjedna prije prijemnoga..na sveuciliste tu i sibeniku..iskesio 2k kn..matematika i fizika..naravno da to naucit trebas doma vjezbat..ja nisam vjezbao doma..samo prvi dan sam rijesio 7 zadataka i onda nisam nista..
dan prije prijemnog dosa sam doma oko 22 i mislio ucit..izaso sam opet do 23..onda sam dosa doma i rijesija fiziku jer mi to ide jebeno..nekako sam skuzio fiziku a matematiku nista neznam..i tako sam na prijemnim ispitima uvijek rijesio SVU fiziku a matematiku samo onih par lakseih zadataka koje moze skuzit i budala kao ja..
u zagrebu sam rijesio nekih 23 zadatka od 40...a u splitu sam rijesio 19 od 25(12 je bilo fizika ostalo 7 metamatika sta sam rijesio)..i eto izabrao sam split..
Flegma je offline   Reply With Quote