View Single Post
Staro 10.01.2014., 11:47   #13
Siky74
Registered User
Moj komp

Siky74's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
kod phillipsa nista ne radi kako treba, nazalost. ja imam PFL5500K i isto tako ne radi pola toga. DTS je glavni problem, a sada za titlove ne znam. Srt bi trebao raditi ali sub ne. Ja sam spojio synology sa phillipsom i nije bas sve sljakalo. Znaci najbolje ti je HDMI kabel u tv i cao miki svi problemi rjeseni. ili neki media player tipa wdtv live
ja sam probao par tih playera i niš nisam dobio,Tv svih prepozna i PC dijeli datoteke sa Tv-om bez problema ,ali titlove ne mogu dobit ni na jednom,a na svim playerima su bili titlovi omogućeni!
Jedino sa Wild Media Serverom nisam ništa postigao,jer koliko ima funkcija ,na kraju ga nisam znao ni podesit!
Ako nekome može pomoć(koga budu mučili isti problemi kao i mene),navest ću playere sa kojima sam radio:
PS3 Media Server,XBMC Media Center,TVersityWindows Media Connect, na kraju sam ostao na Serviio i Universal Media Server,oni su mi nekako najednostavniji za korištenje.
Ako još neko ima kakva iskustva po ovom pitanju,neka slobodno napiše,ja sam na kraju ipak morao kupit novu grafičku i povezat sa HDMI kabelom Tv.
Siky74 je offline   Reply With Quote