View Single Post
Staro 10.01.2014., 11:44   #878
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor LUX_67A Pregled postova
Mozda subjektivan osjecaj, ali mi se cini da jos fluidnije radi ... Kako vam se cini potrosnja baterije s ovim update-om?
U standby mi se cini skroz OK, bolje nego prije, Stamina ON, ali kod pokretanja bilo cega, cini mi se da baterija curi brze nego prije.
Pročitaj moj post na prethodnoj stranici. Napisao sam kako to curenje poboljšati Da citiram sam sebe:

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Imao sam jebački battery drain preko noći nakon što sam pred cca tjedan dana upgradeao sa 4.2.2 na 4.3. Po 30% preko noći uz uključen stamina mod. Naravno, sve je ostalo isto što se postavki tiče.
A jučer sam lijepo preko SUS-a napravio clean reflash od 4.3, vratio podatke, sve si poštelao po svom ćefu i sinoć 2% samo otišlo.
Stoga svima prijedlog. Kad napravite upgrade na 4.3 preko PC Companiona, napravite backup svega kaj vam je bitno i onda lijepo Sony Update Service skinite sa neta i spičite tvornički čisti 4.3 gore. Radi ko urica onda.
Ovo je za Z model, Z1 ne znam kak se ponaša.
Dakle, skini Sony Update Service i napravi čisti reflash. Bez brige, bit će ti orginal T-Com ROM jer on refleša ovako i onako po istom regionalnom kodu.
Naravno, prije toga napravi backup svega što ti treba. Dobit ćeš tvornički restartan mobitel. To sam i ja napravio i sad je sve super.
Brko je offline