Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 10.01.2014., 10:18   #6766
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
ajme kad vidim ove crvene gemove u chestu i pantsima slabo mi dodje. potroši 50mil i kupi si gemove kakve spada. i btw na mp10 sa 150k dmg mogu misliti koliko treba da ih ubiješ...
pa nezelim potrositi 50M na gemove, pa ni 1M mi nepada napamet potrositi, sto mi treba to si sam skupim i craftam, napravio sam si jedan crveni Marquise i to mi je dosta, vise mi netreba, a za koliko ih trebam ubiti, iznenadjujuce brzo ide (barem meni koji sam 600 sati igrao mp2-3 s barbarom jer mi ranije nikakva oprema nije padala)

Sve u svemu igram i uzivam i opremu imam na sebi samo onu koja mi je dropala/crafto, na AH sad trenutno samo prodajem i ide fino, a ko kaze da je nemoguce mp10 s 150k dmg igrati, meni se svidja, napeto na momente

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Vise manje je ludost kupovat ista na Ah ako ne uspijes nac neki deal do jaja i na njemu profitirat.
Evo ja prodajem sve i svasta, prazan mi stash, nist nemam vise osim par itema na akuciji pa i neprodajem nesto od jucer tj. prekjucer

Sve sto mi pade dajem pa snizavam, sto neode po 1-2M ode po 255k, meni netreba a nekome ce valjda koristiti...
JozicA je offline   Reply With Quote