Citiraj:
Autor coconut
Sve sam vidio šta piše. WD Black - bučan, topao, troši,... A to što ima 5g. garancije će mu biti isto kad mu vrisne i podaci na njemu odu u 3pm kao i na onome sa 2g. gare, a duplo jeftinijem.
Ljudi su se bili žalili na taj softver. Čak da nije radio pod nekim OS-om. Ne sjećam se više točno. Sa H100 znam da je bilo problema sa ventom ili pumpom. Takvo hlađenje jest praktično zbog svoje konstrukcije (All-In-One sistem), ali se Cors malo 'zaigrao' s njima pa je kvaliteta drastično pala. Vidio sam i testove gdje hlade kao cijenom ekvivalentna zračna hlađenja pa čak i slabije tako da omjer uloženo/dobiveno baš i nije na njihovoj strani.
|
Ajde ti reci koja mu je druga opcija kao zeli 5 godina garancije na disk? O tvojoj procjeni koji kolo traje/zivi to je nebitno (BTW imam i black (1,2,4TB) i green (4*3TB, 2TB) i blue (2TB) kod sebe i nijedan mi nije krepao zadnjih 7-8 godina (da kucnem u glavu

) tako danemogu rec bas da su losi i krepavaju ko muhe. O potrosnji diska nevrijedi bas raspravljati jer pricamo o razlici izmedju 2-3W u odnosu na neki Blue ? Treba mu stroj za montazu i ako zeli 5 godina garancije ja nevidim drugu opciju? Ti ?
Sto se tice H80i imam 2 komada kuci i treci na poslu, svi kompovi su clockani i nema problema(jedna je start 18 mjeseci druga dva 11) i kao sto rekoh netreba uopce instalirat software od Corsaira ako nece (ja nisam ni probao i nefali mi nista je rkako rekoh mogu sa AIsiute postelati brzinu vrtnje odredjenu temperaturama ako hocu). Omjer ulozeno dobiveno je vrlo dobar pogotovo ako ga stavis u kuciste koje ima dobro predvijdjeno mjesto za vodeno (gore) tako da nema s time beda.
Sve u svemu nevidim sto bi dobio sa nekim zracnim coolerom osim ogromne mrcine koja visi na socketu i smeta za RAMove

.