View Single Post
Staro 09.01.2014., 20:18   #3420
antunhr
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2001
ovo sa maxtv-om preko satelita ti nema veze sa ovom temom po meni, ali imam ti njihovu ulugu preko satelita pa cu ti pomoci
Znaci koristim oko godinu dana. Mani se reciver zblesira svakih 5-20 dana i moras ga iskopcati iz struje, cekati dok se upali i dodje ksebi pa tek onda opet upaliti i onda trazi nove programe. Ja taj revicer prakticki nikada niti ne gasim bas zbog toga sto kada upalim tv da nemoram cekati dok se upali reciver. Mislim da je nemoguce nikako spojiti nikoji reciver osim njihovoga sa njihovom karticom. Daljenski je pomalo glup, nemas koliko znam snjimalice ili premotavanja i tih fora(nisam gledao previse) ali sam ono sto je najbitnije zadovoljan uslugom zato sto usluga radi kako spada kada gledas tv. Znaci nema da krepa, da ti opterecuje adsl liniju. Mozes naici na problem jedino ako je lose vrijeme ali to opet ovisi kakva ti je satelitska antena. Meni mozda jednom godisnje krepa signal ako je bas veliko vani nevrijeme sa oblacima. Koristim 90cm antenu i 2 lnba 0.3 sum neke kineske.
Prijevodi vecinom rade ok. Uzeo sam najvise maxtv preko satelita jer je bila fora godinu dana u pola cijene. Kod sebe niti nemam mogucnosti da mi trpi parica net i tv zajedno a i da imam opet bi uzeo preko satelita samo zbog toga da mi linija nebude zagusene od interneta i radi kako spada sve. Nadam se da sam malo pomogo. Pitaj ako sta treba jos
antunhr je offline   Reply With Quote