09.01.2014., 17:04
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor pokra89
znači dečki (i cure), ovako. tribam dva mobitela, oko 1100-1400 kn, prvo i osnovno je da je pouzdan! znaci da ne sluzi osoba njemu vec on osobi. Ta "osoba" je vidila u brata mi tronsmarta, i zapela je za njega. daleko od toga da je on los mobitel, evo dva ipo miseca bez ikakvih smetnji i kvarova, ali uvjerio sam ga da za navedenu lovu može dobiti i puuuuno više. meni je izbor pao na hongmi, čitam da je thl w100 veoma pouzdan, eventualno bi u igru uključio kojeg lenova, huawei-a i zte-a, te neo n003 basic, jer i ja ga imam, samo advanced verziju, i stvarno sam zadovoljan. Ipak, mislim nekako da je hongmi za tu cijenu prvo ime, inew mi je ok ali ga nitko jos nema pa mi se ne da toliko riskirat, jer mobitel nije za mene. sto vi predlažete? cuo sam da mnogi guraju i motorolu moto g u ovu cijenu, pa nije mi mrsko i nju ubaciti u konkurenciju. Bitno mi je da je mobitel u svemu ok, ne tražim ništa vanzemaljsko, al da sve ispunjava svoju svrhu, e to da. hvala
|
Moto g, nema puno mudrosti. Posebno ako kazes da nije za tebe pa nisi spreman riskirati.
|
|
|