Uzeo sam si sad Huawei y300 kad je bio na akciji za 600kn. Rootao sam ga bez diranja bootloadera i freezao hrpu gluposti koje su dosle s njim i u principu sve radi super. Jedino, nemam Facebook pa ne znam kolko to igra, a i nemam Viber nego Whatsapp. Trenutno 152MB slobodno.
Stvarno, s obzirom na lovu prezadovoljan sam. Ali ok, uvazena primjedba. Pogotovo s obzirom da taj mob 99% necu rootati jer se u to uopce ne kuzim, a nemam se namjeru uciti na tudjem mobu. Iskreno ni neda mi se zajebavati s tim. I ovo kaj sam slozio na y300 je bilo jer su stvarno pretjerali s bloatwareom.
Zapravo sad razmisljam i 512MB bi mogao biti problem s bloatwareom, a vjerojatno ce teta s vremenom htjeti jos hrpu nekih meni suludih aplikacija. Tako da ajde, gigu minimum.
Gledao sam sto se nudi na simpi i bonbonu (t-mobile kartica mora raditi) i jedino sto ima gigu rama je
xperia m u
bonbonu.
Crveni Lenovo s820 sam s njom gledao i svidja joj se skroz mob, a i meni, i upada u cijenovni rang. Sad sam jos malo bacio oko i pise da ima Hrvatski. Da je za mene uzeo bi bez problema ali ovak za nekog drugoga mi je to potencijalno ogromna zajebancija ako nesto podje po zlu.