View Single Post
Staro 08.01.2014., 19:11   #3340
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Uzeo sam si sad Huawei y300 kad je bio na akciji za 600kn. Rootao sam ga bez diranja bootloadera i freezao hrpu gluposti koje su dosle s njim i u principu sve radi super. Jedino, nemam Facebook pa ne znam kolko to igra, a i nemam Viber nego Whatsapp. Trenutno 152MB slobodno.

Stvarno, s obzirom na lovu prezadovoljan sam. Ali ok, uvazena primjedba. Pogotovo s obzirom da taj mob 99% necu rootati jer se u to uopce ne kuzim, a nemam se namjeru uciti na tudjem mobu. Iskreno ni neda mi se zajebavati s tim. I ovo kaj sam slozio na y300 je bilo jer su stvarno pretjerali s bloatwareom.

Zapravo sad razmisljam i 512MB bi mogao biti problem s bloatwareom, a vjerojatno ce teta s vremenom htjeti jos hrpu nekih meni suludih aplikacija. Tako da ajde, gigu minimum.

Gledao sam sto se nudi na simpi i bonbonu (t-mobile kartica mora raditi) i jedino sto ima gigu rama je xperia m u bonbonu.

Crveni Lenovo s820 sam s njom gledao i svidja joj se skroz mob, a i meni, i upada u cijenovni rang. Sad sam jos malo bacio oko i pise da ima Hrvatski. Da je za mene uzeo bi bez problema ali ovak za nekog drugoga mi je to potencijalno ogromna zajebancija ako nesto podje po zlu.

Zadnje izmijenjeno od: hash. 08.01.2014. u 19:27.
hash je offline