View Single Post
Staro 08.01.2014., 14:04   #65
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Majko mila, kako su mi digli živac ti nesposobni, nepismeni socijalistički imbecili u HAK-u.... Došlo mi da se tamo vratim sa molotovljevim koktelima!

Pogodite u čemu je bio problem - onu njihovu uplatnicu platila sam preko interneta, a idiot od ispitivača je očigledno često u djetinjstvu padao na glavu, pa nije bio u stanju shvatiti kaj je to internet bankarstvo.

Jučer navečer sve fino uplatim i stigne mi potvrda o transakciji, a kako nemam printer sve podatke sa toga prepisala sam na poleđinu uplatnice toliko precizno i čitko da ih i slijepac može pročitati. Pisalo je sve - transakcijski broj, datum, vrijeme, IBAN uplatitelja, telefon na koji se može uplata provjeriti, čak i IP adresa sa koje je transakcija izvršena - doslovno SVE!

Imbecilni kreten nije to htio ni pogledati, iako mu velim da se sve može u tren oka preko telefona provjeriti i da ne vidim u čemu je problem. Ali uzalud, to je bilo kao da razgovaram sa komadom starog željeza. Tip se ponašao kao nekakva jebena sveta krava kojoj je teško dići slušalicu i utipkati jedan broj. Prestrašno!

Okej, ipak me morao pustiti na ispit. I naravno, položila sam taj ispit bez problema, unatoč tome što mi je para izlazila iz ušiju. Međutim, nakon ispita mi govnar nije htio vratiti knjižicu zbog te jebade oko uplatnice koja je nastala isključivo radi njega.

Ja samo gledam i nemam pojma kaj da napravim. Na kraju nazovem ravno u autoškolu (tamo su mi još prije izričito rekli da se može plaćati internetom) i objasnim u kakvo sranje su me uvalili kreteni u HAK-u. Tamo mi ženska veli neka ja njoj mailom proslijedim tu potvrdu o plaćanju, pa će ona sa njima kao to srediti. Srećom pa me mobitel spasio, sve fino njoj pošaljem na licu mjesta, ona me malo kasnije nazove i rekne da mogu otići po svoju knjižicu natrag u HAK.

I dođem tamo u neku kancelariju gdje su nekakve ženske bile, dale mi konačno knjižicu i tako je sve završilo. Onog kretenskog imbecila od ispitivača nisam više vidjela. Ne samo da je lik bio krajnje nekorektan i bezobrazan, nego je toliko tiho prozivao i davao upute prije ispita kao da je namjerno htio da svi padnemo.

Ispiti se inače rješavaju preko računala. Nekima su se na ekranu pojavljivale "greške u komunikaciji sa serverom", dok se meni test jedva pokrenuo...

Mislim ono, toliko me naživcirao taj prokleti HAK da me glava sad boli.
Valley7 je offline   Reply With Quote