View Single Post
Staro 06.01.2014., 09:52   #5016
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Izgleda da već ima nezadovoljnih famoznim iNew V3:
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=116
Namjeravao sam sutra kupiti 2 komada na 1949deal.com, ali cu ipak malo sacekati sa kupnjom dok ne bude jos iskustava na xda-developers.
Mob na prvu jako dobro izgleda, funkcije koje dolaze s njim su predobre i kao i navodna "sony" leća koja je na kameri, ali treba uzeti u obzir da je to i dalje "kinez bez pokrića". Nepoznata kineska marka sa "best buy"-om, mora biti nekakva caka . Prvo mob je pretanak, da se može ugurati toliko komponenti u tako tanko kućište, a da to bude kvalitetno i drugi prvenstveno "domaći" proizvođači bi to radili.
Neznam koliko je v967s debeo, ali to je nekako taman i otprilike kao note 2 u ruci. Ispod toga uopće netreba gledati jer mi već i ovako ispada iz ruke.
Što se tiče tih softwar-skih grešaka to se sve da popraviti, ali praksa je do sada pokazala da kinezi to nerade. Dobiješ 1 rom i to je to, posebice manje poznati proizvođači. Dobro je pričekati pa vidjeti na XDA dali će se koji developer uhvatiti tog mobitela, jer ako jedan BRUNO sa XDA počne raditi za taj mob ono što je radio za v987 onda je to pun pogodak .

Moja preporuka i dalje stoji, gledajte da je bar kakav-takav brand (cubot po mom nije brand niti će ikada biti ) i da podržava sve naše frekvencije 3G 2100/900 jer onda nema pucanja s vezom ili "loše zalemljenih spojeva". Također preporučujem da tražite sellera da umetne minideal ili sličnu verziju roma (znači nešto gdje se mora poigrati s telefonom) i da ga root-a jer je onda manja mogućnost da će doći neispravan. Ako to i košta par dolara bolje i to nego ga slati na 2 mjeseca u kinu i svađati se preko paypal-a. Kupite si i "torbicu" i screen protektor jer će vam mob ispasti i razbiti se bez njega. Primjer je moj kolega sa s4. Cijelo vrijeme je na mob-u screen protektor i silikonska navlaka i mob pada cijelo vrijeme i nije mu ništa, skine screen protektor, mob padne i pukne ekran po pola. Ode je u
boris1408 je offline