Citiraj:
Autor 2 die 4
|
Pregledao sam ponudu, jedino sto mi ima smisla je E10, ali, prvo, ima 3,5 mm izlaz, sto mi je poprilično neozbiljno za jedan HQ audio proizvod. Ima fiksan izlaz, znači potenciometar naprijed sluzi samo za regulaciju slušalica, a one ce kod mene u upotrebi biti poprilično rijetko.
Za zvuk, koliko sam vidio po rewievima, kazu da je korektan i ok, ali sveukupno gledajuci, meni to bas nije bas neka velika sreca, iako je cijena od 80 baksa čisto ok.
Uglavnom, meni svi ti usb dacovi idu lagano na k*rac, plehnata kutija veličine kutije cigareta, unutra tiskana pločica, jedan pošten čip i par elemenata, jedan prekidač i par konektora i evo nas na cijeni od 200€. Puno previse, imho.
Paralelno gledam, polovna Asus Xonar ST, kartica je vrhunski napravljena, pola napajanje, pola zvuk, odvojeno, sve birani vrhunski (audio grade) elementi, onak, liči na nesto

cijena cca 700 kn.
I sad sta odabrati, iskreno ne znam, ali nekako mi ova zvučna izgleda kao bolji komad hardvera od tih jeftinih dac-ova koji mi izgledaju kao da kostaju sve zajedno 14$
Uskoro cu dobit potrebne kablove i onda cu spojit svoj Audioperformance DAC na monitore i onda cu vidjet kak to svira i tada cu vjerojatno znati u kojem cu smjeru krenuti