View Single Post
Staro 05.01.2014., 19:34   #5007
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Pa ako ćemo već cjepidlačiti, zadovoljstvo je prilično individualna kategorija i ne znam zašto bi ti imao monopol na zadovoljstvo korisnika. Pretpostavljam da ćeš i mene uskoro uvjeravati da sam bio zadovoljniji s SGS3 nego sa sadašnjim kinezom - samo još to neznam.
Daj me quotaj gdje sam ja napisao da ti ili bilo tko drugi nesmiju biti zadovoljni s čime god!
To je tvoja/njena stvar uostalom i novci su tvoji/njeni... to se mene uopće ne tiče, ja sam ti obrazložio svoju izjavu gdje sam napisao da je s3mini bolji od bilo kojeg kineza do te cifre, a vjerojatno i više, a ti me demantiraj ako možeš, a nemožeš jer nijedan kinez do te cifre nema toliku podršku (community), sigurnost u eventualnom slučaju kvara (jer 800+PDV je 1000kn, ja radije dam 1300kn za samsung nego 1000kn za noname kineza i ne brinem o garanciji i sitnicama kao GSM signal!!!!!!!) specifikacije....

Dapače, ja sam išao kupiti kineza jer sam smatrao da dobivam more bang for my buck, ali zahebo sam se i ovdje samo hoću ljudima obratit pozornost na tu jednostavnu činjenicu.
Jer očigledno su jeftiniji s razlogom, u mom slučaju to je GSM i GPS i Bluetooth, ostalo radi savršeno.

Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Što se tiče W100 i dućana, ne vidim što je tu smiješno, ja sam samo naveo da se prodaje u ZGB po toj cijeni (http://thlstore.eu/thl_w100.html) s DVIJE godine garancije (ispravak, prvo sam napisao godinu garancije) a i dalje mislim je glupo dati tu duplo para za mob koji košta 800 kn (+PDV) bez obzira na garanciju.
Ovo sam ti iznad iskomentirao.
NHF.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline