Kolege i ja, na poslu, smo skužili što i kako rade serviseri printera i sada im "otkidamo kruh iz usta", jer smo naučili kako servisirati gro printera. Ne bi se niti upuštali u taj pothvat, da nas nisu derali na čišćenju printera. Najgore, što se može desiti ovlaštenom serviseru, je da kraj njega stoji netko i gleda sve.
Neopisiv je osjećaj kad moram trpiti nesposobnost ovlaštenog servisera, jer ne smijem dirati uređaj pod garancijom. Često se desi da izgubim živce i kažem mu što i gdje da zamjeni i da me ostavi na miru

.
Jedan od bisernijih "kvartovskih majstora" je imao ugrađenu rivu tnt2 u novom kompu, ili je imao drugu mrežnu, jer nije znao podesiti integriranu da radi, imao je drugu zvučnu jer integrirana ne radi (korisnik nije igrao BF3, tako da to nije razlog

), bacio je toner jer mu je brljavio printer zbog waste box-a, koji nije uvijek integriran u toneru.....
Jedan od najbanalnijih kvarova mi je bila u biosu disejblana wlan kartica, tvornički. Enejblao čovjeku, popili pivo, podesio mu mrežu po kući i otišao doma.
(namjerno sam korisio loš engleski, da me razumiju kvartovski majstori
)
@wooden,
Ljudi su različiti. Ja vozim auto na servis, ako ne mogu sam dijagnosticirati/popraviti. Drugi sipaju krivo gorivo, na primjer. Nismo svi isti i nismo svi isto sposobni. Neki su nemarni, a neki su baš, baš, baš glupi ko top. Ponekad se zagledam u čovjeka i zapitam se: "Kako je uopće živ i kako je preživio do sada, kad je glup do boli?".
Baš aktualno: Kaže eksplodirala mu petarda u ruci. A šta je mislio da će se dogoditi, kad je upali? Mislim ono, Darwin award

.