Citiraj:
Autor Sinac
Sve navedeno stoji, samo je jedna stvar ono što ti napravi mali Perica a drugo ono što ti napravim ja. HINT: vidi naziv ovog threada - " Cijena računalnog servisa" a ne "Cijena rada malog Perice". Ono što ti napravi Perica nije računalni servis. Možeš ga nazvati kako hoćeš ali to i dalje ostaje prijateljska usluga, fuš ili posao na crno. Otprilike kao da voziš auto susjedu Juri da ti nešto na njemu skrpa ili odeš u ovlašteni servis da tamo srede. Ne kažem da susjed Jura neće popraviti ali je druga stvar kad u servisu prikopčaju auto-dijagnostiku i kad iskusan mehaničar već po zvuku motora zna gdje "šteka". To ti je ujedno i razlika u cijeni, bilo da se radi o računalu, autu ili veš-mašini.
|
Upravo to. Kad ja nekome kažem da mi treba par dana za dijagnostiku, odmah je, ono, "jao, pa kako tako dugo".
Reko, test memorije barem nekoliko sati, test diska, ovisno o kapacitetu i ne u isto vrijeme kad i memorije. Sve to traje, al to nikome nije jasno, zbog kvartovskih "majstora". Naravno, ne testiram uvijek u detalje, ali nekad moram.
Da ne spominjem spašavanje podataka, to jest, slika djeteta i ostalih ljudi/bića/stvari/događaja koji su neponovljivi, nakon što je kvartovski "majstor" opalio format

.