View Single Post
Staro 05.01.2014., 16:42   #505
miki_st
Registered User
Moj komp

miki_st's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova

To je ona logika, ako meni nešto radi, pa zasigurno mora RADITI svima. Pošto se ti nisi ozljedio od kipping zgibova, sigurno se netko drugi istih predispozicija i priprema ne može ozljediti. Ti imaš temelja za pisati gluposti.
Momcino, odgovori na ono sto sam napisao, a ne na ono sto ti smatras da sam htio reci. Ne pisi gluposti.
Svatko se moze ozljediti ako radis pokret nepripremljen ili ako ti ego forsira jos vise nepravilnih pokreta, ja sam ucio kipping cijelu godinu da bih danas mogao spojiti kvalitetnu seriju pravilnog pokreta.

Dakle, ovaj put velikim slovima da mozes procitati, NE MORA RADITI svima jer drugi nemaju ni toliko vremena, niti toliko strpljenja za samo taj pokret, mozes se ozljediti na svim vjezbama ako ti je na umu brzina i rezultat bez posvete na tehniku.

Znam osobno ljude koji su se ozljedili na mrtvom, cucnju, straznjem cucnju, cucnju na jednu nogu, skleku....ozljeda ce uvijek biti ako si neoprezan, sreca pa je tu internet, tube linkovi, seminari, knjige gdje sam na racun istih ali i pogotovo trenera dosta popravio i cucanj, ohs, clean&jerk, snatch.....

O kojem placanju ti govoris?

Citiraj:
Isforsirao si se na striktni zgib i ozljedio.
Pretjerao s serijom u wodu prije 2 mjeseca.

Citiraj:
Ja nemam pojma kako si to uspio, ali čitajući tvoje postove dobivam sliku otprilike.
Ja sam dobio dojam o tebi da si osoba potkovana teorijom, ali s 0 prakse i vrlo malo treninga, svakim tvojim odgovorom potvrdjujes moju tezu.

Nemam volje se vise dopisivati s tobom, pretvrdoglav si i imas svoju sliku CF u glavi koju nitko ti nemoze promijeniti, osim tebe samoga.

EOD
miki_st je offline   Reply With Quote