View Single Post
Staro 05.01.2014., 16:41   #498
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ima rješenja i za pacijente koji bi imali taj "genuine", ali ne bi platili koliko geniune košta.

Instaliraš ga bez serijskog i čekaš 31. dan.
Istina, mozes im i rearm-om produljit do 120 dana

Sada imam jos uvijek 2 laptopa kod sebe na kakti servisu, covjek nema kune kod sebe, nezaposlen, jedan stariji Acer je on kupio jos davno i dobio je neispravan Samsung od neke rodbine iz Njemacke. Problem na oba laptopa napajanje na MBO, adapteri ispravni, baterije kao da ih nemaju, i to mi se uopce ne isplati popravljat. Odnio ih je negdje u 2 servisa da pita koliko bi popravak kostao, za jednog su mu rekli 700kn, za drugog 800kn (vjerujem zamjena MBO). Nemam alata za prckat po tim maticnim, bez obzira kaj nemam kaj izgubit, jer su ionak skoro mrtve, covjek nema love da mi plati eventualnu zamjenu polovne maticne (makar je i to lutrija), taman da mu jednog slozim, a drugog uzmem i rasprodam u dijelove, ne isplati mi se nikako.
E sad on misli da bi mu ja rasprodao dijelove od tih laptopa, kao da moze dobiti dosta love za dijelove, njemu valjda vrijede ko suho zlato, a po meni oba ne vrijede vise od 600kn, i jos natezanja oko prodaje sa ljudima itd... Nakraju odustao od svega i rekao mu da si dodje po laptope...

Osobno sam nekada isto instaliravao i podesavao sve i svasta za sicu, ali mi se iskreno to vise neda raditi nikome osim blizoj rodbini i odredjenim poznanicima koji su mi vec puno puta ususret izasli. Normalno, njima nista ne naplatim, vec mi je drago da sam im rijesio njima nerijesiv problem. Specijalcima koji bi sve za đ samo kažem da nemam vremena, imam ionak previse svog posla, pa dan danas ne uspijevam skuzit zakaj mi se na PC-u crasha u W7 AMD display driver!!
Mejzlik je offline